vista » faciliteiten en diensten
Bedrijfsdocumentaire
 
We zijn allemaal zeer visueel ingesteld. Daarom is een documentaire over uw onderneming meer dan een uitstekend middel om op een positieve manier kennis te geven aan de unieke eigenschappen en corporate identity van uw organisatie.

De vorm van een bedrijfsdocumentaire is een sterke troef in een effectief communicatietraject omdat deze de cultuur op de werkvloer op een serieuze manier in beeld brengt. De bedrijfsidentiteit wordt als het ware ontdekt door de onderzoeks-journalistieke aanpak of door een historische benadering en de resultaten hebben daardoor veel meer een blijvende uitstraling dan de ‘platte’ reclame- of bedrijfsfilms, die vaak geconstrueerd aanvoelen.

Samen met u worden in nauw overleg de belangrijkste kenmerken en de gewenste uitstraling van uw bedrijf in kaart gebracht. Onze regisseurs zijn erin gespecialiseerd om op basis van goede research en menselijke interviews de sfeer van uw bedrijf in beeld en geluid te vangen en te versterken. Door een combinatie van een sociaal-wetenschappelijke achtergrond met een professionele mediaopleiding geven onze makers een unieke meerwaarde aan uw productie. Onze ruime ervaring op het gebied van informatieve media staat garant voor een creatieve, onderhoudende documentaire waarin u en uw medewerkers zich met trots zullen herkennen. Niet alleen extern van groot nut, zoals voor klanten, leveranciers en andere zakenrelaties, maar ook intern voor uw huidige medewerkers of nieuwkomers in uw firma.

De bedrijfsdocumentaire vormt een ideaal geschenk op DVD en leent zich prima voor een feestelijke vertoning, bijvoorbeeld bij een jubileum of een jaarfeest. Door het objectieve karakter is het een waardevolle aanvulling op de gangbare marketing tools.

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek en een offerte.