vista » consultancy
Consultancy
 
Door de verscheidenheid aan projecten in de afgelopen vijfentwintig jaar heeft Vista een enorme expertise opgebouwd. Deze stelt ons in staat om u diepgaand te adviseren over beeldgebruik en mediaproductie. Onze ervaring strekt van kunst tot wetenschap, van educatie tot commercie, van celluloid tot digitaal, van een blanco vel tot een audiovisuele thrill. Onze doelgroepen variëren van mensen tussen de muren van een gebouw tot volkeren binnen de grenzen van een continent. En eigenlijk nog verder...

De methodiek van de antropologie heeft ons geleerd om verder te kijken dan onze neus lang is. Het in korte tijd doorgronden van het referentiekader van een doelgroep is een vaardigheid die onze adviseurs bij iedere opdracht van pas komt. Vista bedenkt informatieve mediatoepassingen, doet beeldresearch, regelt beeldrechten en helpt met educatieve beeldtaal. Ons privé archief omvat meer dan duizend audiovisuele producties die het vinden van oplossingen vergemakkelijkt. En als het niet te halen is, dan maken we het zelf.

Heeft u een adviesvraag, zoekt u expertise of speurt u naar een kundige sparring partner, neem dan vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek.