vista » faciliteiten en diensten
Faciliteiten en diensten
 
Stichting Vista biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten aan. U kunt bij ons terecht voor al uw multimedia, video en geluidsproducties. 

Een documentaire over uw bedrijf
We zijn allemaal zeer visueel ingesteld. Daarom is een documentaire over uw onderneming meer dan een uitstekend middel om op een positieve manier kennis te geven aan de unieke eigenschappen en corporate identity van uw organisatie.
• meer...

 
Faciliteiten
Vista beschikt over montage computers, digitale videocamera's en andere randapparatuur. Voor uw project kunt u gebruik maken van onze professionele filmers en editors.
Wij kunnen uw totale project realiseren of onderdelen daarvan.
U kunt daarbij denken aan het digitaliseren van video, montage, encoderen, dumpen op verschillende soorten tape, duplicatie van tapes (DV naar VHS, VHS naar VHS), en het scannen en archiveren van materiaal op cd-rom of DVD als ook beeldbewerking.
Heeft u vragen of wilt u een scherpe offerte? Neem contact met ons op.
 
Videobestand
Vista beheert een uitgebreid informatiearchief over antropologische, sociologische en documentaire films. Dit is in nauwe samenwerking opgebouwd met het Asian Cinema Centre, het antropologisch Beeld voor Beeld festival en de afdeling Rechtspluralisme van de Universiteit van Amsterdam. In samenwerking met de afdeling Sociologie en Culturele Antropologie van de Universiteit van Amsterdam heeft Vista de online portal Camera Lucida ontwikkeld via welke alle data te raadplegen zijn.